Miimi ryhmä

Esittely

Miimi ryhmä on joukko nuoria salon seurakunnasta, jotka harjoittavat pantomiimiä/teatteria, ja keräävät rahaa Espanjan matkaa varten, jossa he esittävät valmistamiaan pantomiimi esityksiä. Ryhmä aloitti toimintansa talvella 2020. Matka Espanjan Madridiin toteutuu keväällä 2022.

Työ


Ryhmän tunnus
Miten tein ryhmän tunnuksen?

 

Teen miimi ryhmälle graafisen työn, joka sisältää tunnuksen, instagram profiili kuvan ja esitteen. 
Aloitin työni tekemällä kaksi pinterest taulua, joista ensimmäinen on pantomiimi hahmoista ja toinen yritysten logoista. 
Tämän jälkeen rupesin luonnostelemaan miimi ryhmälle omaa tunnusta. Tein luonnoksia käsin, ottaen inspiraatiota pinterestistä. 

Kuvat käsin tehdyistä luonnoksista  Ryhmän vetäjät valitsivat omat suosikkinsa tapaamisessamme, mutta päätös ei ollut yksimielinen, joten yhdistin kaikkien toiveita yhteen ja päätimme toteuttaa muokkautetun luonnoksen:
Keskustelimme luonnoksesta uudestaan ja päätimme, että siirrän sen koneelle, ja mietimme myöhemmin, mitkä tekstit laitamme. 

Luonnostelin kaksi hahmoa pinterestin ja luonnoksieni inspiroimana ja sain viestitse teksti ohjeistuksen, sekä toiveet että hahmot olisivat ovaalin muodon sisällä, ja että tekstit ympäröisivät heitä.

Työvaihe kuva:
Ohjeistuksen mukaan muokkasin tekstejä ja hamoja ja lopulta työ näytti tältä:

Tunnus oli ohjaajien mielestä hyvä ja se näyttää valmiina tältä:
Tunnus on taustaton, sillä siitä painatetaan huppareita koko ryhmälle. Taustattomuus on myös hyvä siksi, että sen voi halutessaan laittaa helposti minkälaisen taustan päälle vain. 


Esite

Lähdin suunnittelemaan esitettä ryhmän tunnuksen kautta. Ensin tein pinterest taulun erilaisista esitteistä, jonka jälkeen tein luonnoksia. 


Tämän jälkeen suunnittelin esitteitä paperille käsin, tarkastellen pinterest tauluani samalla. Parhaimmista luonnoksista valittiin tämä:
Luonnoksien jälkeen aloin tekemään esitettä illustratorissa.
Esitteen teksit eivät ole valmiina, joten ne on korvattu työssäni Lorem ipsumilla.
Ensinmäinen valmis ja tulostettu työ näytti tältä:
Ensinmäinen valmis esite oli epäonnistunut, joten tein korjauksia illustraattorissa.

Korjattu versio koneella:


Korjattu valmis versio esitteenä:

Instagram

Instagramin profiili kuvan tein suoraan tunnuksesta. Otin hahmot ja lisäsin ne vihreän taustan päälle, sekä säädin hahmojen kokoja.
Tausta on vihrea Salon Seurakunnan logon mukaan.Palaute työstä

Palaute 1
" Tunnus on hieno ja onnistunut, sopii ryhmälle hyvin "

Palaute 2
" Onnistunut ja hyvin tehty työ, vaikka sen tekeminenkin oli pitkä prosessi "

Itsearviointi

Onnistuin omasta mielestäni työssä hyvin, lopputulos on miellyttävä.
Olisin kuitenkin voinut tehdä työn nopeammin ja muutenkin aikaa säästäen.
Jäin todella helposti jumiin yksityiskohtiin ja käytin todella paljon aikaa niihin, sillä mikään ei tuntunut riittävältä. Tunnuksen tekemiseen käytin eniten aikaa, mutta lopputulos on omasta mielestäni kiva.
Instagram profiilikuvan tekeminen vei vähiten aikaa ja oli nopeasti valmiina. Esitettä tein jonkin aikaa, mutta sain sen ripeästi kuitenkin valmiiksi.

Kommentit